EL VIATGE DE L'UNAI

'Looking for the Wild' i 'Learning in the Wild', que es van dur a terme entre l'any 2013 i 2014, han estat la base de dos projectes professionals importants: el llibre 'La llamada del puma' (Fotografies d'Andoni Canela i textos de Meritxell Margarit) i el documental 'El viatge de l'Unai' (del qual en sóc guionista a més de coprotagonista). La col·lecció de contes encetada amb l'àlbum il·lustrat 'El meu millor no amic' i 'El tresor del calau' també està inspirada en aquest projecte.

Coberta de 'La llamada del puma' (2015)


Cartell de la pel·lícula 'El viatge de l'Unai' (2016)Looking for the Wild i Learning in the Wild

Learning in the Wild va ser un projecte professional i familiar que va sorgir a partir del Looking for the Wild, un treball fotogràfic del meu company, l'Andoni Canela. Es tracta d'un viatge de quinze mesos a la recerca de les espècies animals més emblemàtiques de set continents amb l'objectiu de documentar l'esperit més salvatge del nostre planeta. 

Mapa recorregut Looking for the Wild / Learning in the Wild

El Learning in the Wild era la part 'educativa' del projecte fotogràfic, i estava dirigit a escoles, famílies i a qualsevol entitat amb un interès per la natura i l'educació medioambiental. 

En aquest projecte educatiu també hi van participar els nostres fills, l'Unai i l'Amaia. Ells eren els protagonistes de la descoberta natural que vam fer al voltant del món. I l'Unai, amb deu anys, també va ser autor del projecte, on aportava els seus textos i les seves fotografies en una secció anomenada 'Diario de Unai'.

El 'Learning in the Wild' comptava amb el suport d'Aulas Creativas (P.A.U. Education), un lloc de participació i intercanvi per a la comunitat educativa.

Cap comentari: