LEARNING IN THE WILD

Mapa recorregut Looking for the Wild / Learning in the Wild


Learning in the Wild és un projecte professional i familiar que sorgeix a partir del Looking for the Wild, un treball fotogràfic del meu company, l'Andoni Canela. Es tracta d'un viatge de quinze mesos a la recerca de les espècies animals més emblemàtiques de set continents amb l'objectiu de documentar l'esperit més salvatge del nostre planeta. 

El Learning in the Wild és la part 'educativa' del projecte fotogràfic, i està dirigit a escoles, famílies i a qualsevol entitat amb un interès per la natura i l'educació medioambiental. 

En aquest projecte educatiu també hi participen els nostres fills, l'Unai i l'Amaia. Ells són els protagonistes de la descoberta natural que fem al voltant del món. I l'Unai, que ara té deu anys, també és autor del projecte, on aporta els seus textos i les seves fotografies ('Diario de Unai').

El Learning in the Wild compta amb el suport d'Aulas Creativas, un lloc de participació i intercanvi per a la comunitat educativa.

***

Looking for the Wild i Learning in the Wild, que es van dur a terme entre l'any 2013 i 2014, han estat la base de dos projectes professionals importants: el llibre 'La llamada del puma' (Fotografies d'Andoni Canela i textos de Meritxell Margarit) i el documental 'El viatge de l'Unai' (del qual en sóc guionista a més de coprotagonista).