EL VIATGE DE L'UNAI

'Looking for the Wild' i 'Learning in the Wild', que es van dur a terme entre l'any 2013 i 2014, han estat la base de dos projectes professionals importants: el llibre 'La llamada del puma' (Fotografies d'Andoni Canela i textos de Meritxell Margarit) i el documental 'El viatge de l'Unai' (del qual en sóc guionista a més de coprotagonista). La col·lecció de contes encetada amb l'àlbum il·lustrat 'El meu millor no amic' també està inspirada en aquest projecte.

Coberta de 'La llamada del puma' (2015)


Cartell de la pel·lícula 'El viatge de l'Unai' (2016)Looking for the Wild i Learning in the Wild

Learning in the Wild va ser un projecte professional i familiar que va sorgir a partir del Looking for the Wild, un treball fotogràfic del meu company, l'Andoni Canela. Es tracta d'un viatge de quinze mesos a la recerca de les espècies animals més emblemàtiques de set continents amb l'objectiu de documentar l'esperit més salvatge del nostre planeta. 

Mapa recorregut Looking for the Wild / Learning in the Wild

El Learning in the Wild era la part 'educativa' del projecte fotogràfic, i estava dirigit a escoles, famílies i a qualsevol entitat amb un interès per la natura i l'educació medioambiental. 

En aquest projecte educatiu també hi van participar els nostres fills, l'Unai i l'Amaia. Ells eren els protagonistes de la descoberta natural que vam fer al voltant del món. I l'Unai, amb deu anys, també va ser autor del projecte, on aportava els seus textos i les seves fotografies en una secció anomenada 'Diario de Unai'.

El 'Learning in the Wild' comptava amb el suport d'Aulas Creativas (P.A.U. Education), un lloc de participació i intercanvi per a la comunitat educativa.